Hae soittajaksi

Kiinnostaako mielekäs ja menestyksekäs yhteissoitto sinfoniaorkesterissa?

Helsinginkadun Filharmonikot on ainutlaatuinen orkesteri, jonka tekijäkaarti koostuu rautaisista orkesterimusiikin harrastajista. Olemme ihmisläheinen orkesteri, jossa soittajiin luotetaan ja äänenjohtajat saavat ansaitsemansa arvostuksen. Konsertteihimme tullaan kuulemaan kauniisti soivia ja teknisesti taitavia teoksia, jotka tekevät vaikutuksen yleisöön. Oikeanlaiset, sopivan haastavat ja mielenkiintoiset teosvalinnat niin soittajalle kuin kuulijallekin ovat myös eräs toimintamme tukipilari.

Etsimme joukkoomme

• motivoituneita muusikoita
• taidokkaita äänenjohtajia
• kokeneita konkareita
• tulevaisuuden lupauksia
• kiehtovia persoonallisuuksia
• luotettavia rivisoittajia

Tällä hetkellä tarvitsisimme orkesterimme vahvistukseksi erityisesti soittajia sekä jousi- että lyömäsoittimiin
Meillä soitetaan hyvällä sykkeellä ja suurella sydämellä — samaa asennetta odotamme myös sinulta. Meillä pääset soittamaan ja kehittymään muiden motivoituneiden harrastajien parissa.

Jos kykenet sitoutumaan yhteissoittoon tiistai-iltaisin ja pari kertaa vuodessa järjestettäville viikonloppuleireille, olet juuri etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle soittamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä mukavassa ja osaavassa seurassa. Jos Helsinginkadun filharmonikot tuntuu sinun orkesteriltasi ja olet valmis elämää suurempiin musiikkielämyksiin, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kapellimestari(at)opisto.hel.fi.

Lisätietoja saat kapellimestari Veli-Antti Koivurannalta, puh. 040 414 3705